Hoe laat begint de schuimparty in Cap d’Agde?

Wat zijn de openingstijden van de schuimparty?

De openingstijden zijn ‘s middags van 14:00 tot 19:00.
Gedurende deze tijden is het mogelijk te feesten in de buitenruimte van Le Glamour welke toegankelijk is voor de bezoekers die voor de schuim party komen, echter niet gedurende deze hele periode is er ook daadwerkelijk een schuimparty.

Meestal beginnen ze rond 15:00 uur het eerste schuim te spuiten en al om 18:00 uur word je verzocht om de schuim party area te verlaten, zodat ze deze ruimte kunnen schoonspuiten, omdat ze die weer nodig hebben voor de swingersclub Glamour in de avonduren.

Het schuim houdt dus op om 18:00 uur, maar het feest buiten gaat nog een uur door. Gedurende deze tijd kan je nog drank bestellen, in de jacuzzi gaan of je gaat lekker sexen met je eigen partner of die van iemand anders met wederzijds goedvinden op een bedje, bankje of gewoon op een handdoek op de grond.

Persoonlijk vinden we, dat de schuimparty tijd best wat langer zou mogen duren.Gewoon wat vroeger beginnen of wat langer doorgaan. Of je begint een half uurtje eerder en gaat een half uurtje langer door.
Soms begin je net lekker warm te draaien en is het feestje alweer voorbij en moet je weer een hele dag wachten :)

De toegang is dus geopend vanaf 14:00 uur en het is opmerkelijk om te zien dat er soms om 13:45 al een wachtrij is. Dat zijn de die hard schuimparty people die weten dat ze er vroeg bij moeten zijn om direct de beste plekken te bemachtigen. Nadeel is wel dat je dan dus nog een heel uur moet wachten voordat het schuim komt.

Verder goed om rekening mee te houden is, dat er tussen 14:00 en 15:30 een behoorlijke wachtrij kan staan voor de ingang die wel kan oplopen tot 15-20 minuten voordat je binnen bent. Het laat zich echter moeilijk voorspellen of deze wachtrij er wel of niet is, want het kan ook zomaar zo zijn, dat je maar een paar minuten hoeft te wachten of dat je gelijk de eerste bent en direct naar binnen kunt huppelen.
Soms kan je het zelf ook wel inschatten of het extra druk zal zijn, is het een paar dagen slecht weer geweest waarin geen parties zijn gegeven, dan is de kans groot dat zo ongeveer iedereen vandaag gaat.

Om 19:00 is het echt einde verhaal. Het maakt niet uit wat je op dat moment met wie aan het doen bent, je wordt desnoods met je pik nog in standje stijf van het bed gesleurd en naar buiten gewerkt. Nou ja nog 19 uur wachten en dan mag je weer naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *