Waar ligt het naturisten terrein

Waar ligt het naturisten terrein van Cap d’Agde

Cap d’Agde is een badplaats in het zuiden van Frankrijk, welke o.a. bereikbaar is via een afslag van de hoofd snelweg A9. Vanaf hier volgt u de borden Le Cap d’Agde.
Het naturisten terrein van Cap d’Agde ligt helemaal aan de buitenkant van dit plaatsje in het Noord Oosten van Le Cap d’Agde. Bent u éénmaal in Cap d’Agde, dan kunt u de weg naar het naturisten centrum makkelijk vinden door de gele borden quatier naturiste aan te houden, welke frequent staan aangeduid bij elke rotonde en kruising.
Het nudisten resort wordt aan de oostkant begrensd door de Middellandse Zee en in het Noorden door het strand van Marseillan, welke toepasselijk Marseillan Plage heet.
Het noordelijke einde van het naaktstrand, welke onderdeel is van het naturisten centrum betekent dus direct ook het einde van de badplaatsCap d’Agde. Het strand loopt hier verder in het strand van Marseillan Plage, welke geen naakt recreatie toestaat, houdt u dus de borden einde van het naaktstrand (=fin de la plage naturiste) goed in de gaten.
Het zuidelijke einde van het naaktstrand, ligt bij de haven van het naturisten centrum. Hier kunt u niet verder lopen vanwege de vaargeul naar de haven. Wel kunt u hier, aan de andere kant van het water, één van de andere geklede textielstranden zien Cap d’Agde, namelijk: Plage de la Roquille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *