Wat maakt het naturistenterrein van Cap d’Agde uniek?

Wat is zo speciaal aan het naturistenterrein Cap d’Agde

Dit is een veelgestelde vraag en het antwoord is: bijna alles maakt Cap d’Agde speciaal en uniek en is daarmee onvergelijkbaar met andere naturisten oorden en/of swingers resorts.

Het is het grootste naturisten oord van Europa en voor zover wij weten zelfs wel van de wereld, in afmetingen en qua aantallen bezoekers.
Ieder jaar komen hier vele tienduizenden naturisten, nudisten en swingers om te genieten van al wat het naturisten terrein van Cap d’Agde te bieden heeft.

Het is een klein dorp op zich en bevat supermarkten, bakkers, slagers, kappers, sauna, een fitness centrum, een slijterij, een gespecialiseerde groete- en fruitwinkel, pinautomaten, veel boetieks, barren, terrasjes, clubs en restaurants. Een zestal zwembaden, een jachthaven,massage salons, een dokters post een waserette, traiteurs en nog veel meer.
En dan hebben we het nog niet eens over de naturistencamping, want als je deze meegerekend is de omvang van het terrein bijna verdubbeld en ook hier zijn weer extra faciliteiten te vinden. Echter de naakt camping is een wereld op zich met eigen regels en alleen toegankelijk voor mensen die hier ook daadwerkelijk verblijven.
Behalve het dorp en de camping heeft het naturistenterrein van Cap d’Agde een zeer groot naaktstrand van wel 2 kilometer lang.

Naast het naturisme en nudisme wordt er in Cap d’Agde ook veel geswingd (lees aan partnerruil gedaan). We kunnen zonder twijfel zeggen dat het naturistenterrein in de zomer, de grootste swingers gemeenschap van de wereld herbergt.

Swingers vanuit alle continenten en windhoeken komen hierheen om samen te feesten en met dagelijks erotische, naakte parties, kunnen de swingers zich hier volledig uitleven. Er zijn vele privé parties die de swingers onderling houden. Ook zijn er de unieke naakte schuimparties, welke dagelijks plaatsvinden en de naakte poolparties die twee keer per week worden georganiseerd. Er is een apart stuk strand voor swingers, bekend als het swingers strand, waar het ook meer dan heel gezellig is en er zijn diverse bars en swingers clubs, waar naakt en soms ook sex zijn toegestaan.

In deze omvang en massaliteit is er geen tweede plek in de wereld te vinden als het naturisten resort in Cap d’Agde en dat maakt deze plek zo speciaal en werkelijk uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *